Nieuws

Muzikaal vermaak

Amusementsband Expreszo is officieel opgericht in 1997 en bestaat al meer dan 20 jaar. Al flink wat jaren laten ze van zich horen tijdens de Krabbenfoor en ook dit jaar zijn ze er weer bij. Ze spelen van alles, van gouwe ouwe Nederlandstalige liedjes tot popmuziek van de laatste jaren. Laat je dus verrassen door het muzikale talent van deze band!

Foodtrucks in de Potterstraat

Tijdens het shoppen honger of dorst gekregen? Dan zit je goed in de Potterstraat, want daar zullen zo’n 16 foodtrucks neerstrijken tijdens de Krabbenfoor. Pizza, nacho’s, worstenbrood, verse friet, vis, salades, tapas, ijs, vers fruit met chocolade, Vietnamese gerechten, vers belegde broodjes en nog veel meer. Er is voor alles wat wils dus kom gerust langs!

Het goede doel

Dit jaar heeft de organisatie van de Krabbenfoor ervoor gekozen om 10 kramen beschikbaar te stellen tegen een bodemprijs. Op die manier wil men goede doelen, stichtingen en verenigingen de gelegenheid bieden om zich te kunnen presenteren bij het grote publiek. Meer informatie? Mail naar info@dekrabbenfoor.nl

Tweede Bergse Touwtrekwedstrijd

Op zondag 29 juli zullen weer diverse teams het tegen elkaar gaan opnemen in de Korte Bosstraat. Mocht je je nog willen opgeven dan kan dat met een team van maximaal 5 personen, dit mag gemengd zijn, jong en oud, lang en klein, dik en dun. Meedoen? Stuur even een mailtje naar touwtrekkenboz@hotmail.com. De middag wordt aan elkaar gepraat door Tony Trekzalf.

Café de Kleine Vriendelijkheid

Met het kleinste én gezelligste café van Nederland, Café de Kleine Vriendelijkheid, trekt het muzikale team van Schrobelèr door het hele land en op vrijdag 27 juli en zaterdag 28 juli zullen zij op de hoek van de Grote Markt met de Bosstraat zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Dus zing en dans mee op de muziek van toen en nu!

Pasar Malam

Het Sint-Catharinaplein is dit jaar het decor van de befaamde Pasar Malam. Door de Oosterse klanken en geuren heb je direct de indruk dat je in een ander werelddeel bent. Bij de kramen treft u, naast heerlijke gerechten ook kleding, wierook, cd’s, hand gemaakte sieraden en nog veel meer. Kom dus gerust eens langs!

Kermis

Op het Gouvernementsplein zal tijdens de Krabbenfoor een aantal kermis attracties te vinden zijn speciaal voor de kleintjes, maar niet alleen daar kom je attracties tegen. Verspreid door de stad, in straten en op pleinen, is er weer volop vermaak te vinden.

Kunstmarkt

Ook dit jaar kijkt u uw ogen weer uit op de kunstmarkt in het Markiezenhof. Via de poort aan de Steenbergsestraat komt u terecht op de binnenplaats van het oudste stadspaleis van Nederland.

Blijf op de hoogte

Op onze website kunt u natuurlijk veel informatie vinden over de Krabbenfoor. Maar via onze facebookpagina blijft u op de hoogte van de aller laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.