Inschrijven Krabbenfoor 2018

Contactgegevens

Inschrijven voor de Krabbenfoor 2018

Het is bijna zover, dan zal het startsein gegeven worden van de Krabbenfoor 2018! Vanwege het korte tijdsbestek is het helaas niet meer mogelijk om na 15 juli in te schrijven, maar er zijn nog wel enkele kramen over. Mocht u daar gebruik van willen maken dan nodigen wij u van harte uit op donderdag 26 juli 2018 vanaf 08.00 uur in Den Enghel op de Grote Markt 19 te Bergen op Zoom!

Mocht u één van de gelukkige zijn die zich al wel heeft ingeschreven dan kunt u verder lezen om op de hoogte te komen van de laatste belangrijke informatie.

______________________________________________________________________________________________________

Wat fijn om u als ondernemer te mogen ontvangen in onze prachtige stad. U heeft zich aangemeld, wij hebben u ingedeeld en inmiddels heeft u ook al een factuur mogen ontvangen. Mocht dat niet zo zijn laat het ons even weten via info@dekrabbenfoor.nl dan zorgen we ervoor dat u deze alsnog zo snel mogelijk ontvangt.

Zodra u de factuur heeft betaald zult u via het opgegeven e-mail adres een deelname formulier ontvangen. Het deelnameformulier is belangrijk omdat deze u toegang verschaft tot ons parcours. Mocht u nog niet betaald hebben dan verzoeken wij u dit alsnog zo spoedig mogelijk te doen, zodat wij u het deelnameformulier tijdig kunnen verzenden. Let op: zonder betaling is er geen toegang tot het parcours mogelijk.

Op het deelname formulier vind u meer informatie die belangrijk voor u is voor, tijdens en na de vier dagen van de Krabbenfoor. Heeft u nog vragen naar aanleiding van uw plaats tijdens de Krabbenfoor dan is het belangrijk om te weten dat de Krabbenfoor nagenoeg vol staat en dat er geen ruimte is om te schuiven met kramen of locaties.

Rest ons nog één ding om te melden: wij wensen u een prachtige omzet toe en tot ziens op de Krabbenfoor!

Team Krabbenfoor 2018